Okul müdürlerinden örnek davranış

Okul müdürlerinden örnek davranış

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan Tilver ve Kubacık köyü okullarında görevli müdürler, okullarının boya ve restorasyon işlemlerini gerçekleştiriyor

Çınar ilçesine bağlı Tilver Köyü İlköğretim Okulu müdürü Esma Barut ile Kubacık Köyü İlköğretim Okulu müdürü Cihan Oğurlu, okullarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla velilerin takdirini kazandı. Meslektaşlarının tatil yaptığı dönemde okullarının restorasyon ve badana işlemlerini gerçekleştiren müdürler, örnek bir davranış sergiledi.Barut ve Oğurlu, yaz tatilinin bitmesi ve okulların açılması ile birlikte öğrencilere daha güzel bir ortamda eğitim öğretim vermek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Okullarını boyayıp restorasyonunu gerçekleştiren örnek müdürler, gelecekleri olan çocuklar için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN