Polis ekipleri izinsiz gösteriye müsaade etmedi

Polis ekipleri izinsiz gösteriye müsaade etmedi

Diyarbakır’da yasaklanmasına rağmen İnsan Hakları Derneği (İHD) tarafından Koşuyolu Parkı’nda düzenlenmek istenen eyleme polis izin vermedi

Dün gece geç saatlerde eylemin yapılacağı parka giriş çıkışları kapatan polis, parkın etrafını da bariyerlerle kapattı. İHD Diyarbakır Şubesinde toplanan yöneticiler ve beraberindekiler, açıklamayı şube binası önünde yapmak istedi. İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan ve Genel Başkan Yardımcısı Raci Bilici ile HDP’li bazı milletvekillerinin de bulunduğu grup, bir süre polisle görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından güvenlik güçleri, STK temsilcileri ve milletvekillerinin bina girişinde açıklama yapmasına izin verdi. Grup, daha sonra şube binasına geçerek basın açıklamasını içeride gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN