Seydaoğlu Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı

Seydaoğlu Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı

Anavatan Partisi’nden 2 dönem Diyarbakır milletvekilliği yapan Sebgatullah Seydaoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı

Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Seydaoğlu, bir Diyarbakır çocuğu olarak 30 yıl önce siyasete atandığını ve o günden itibaren Diyarbakır için çabaladığını söyledi. Seydaoğlu, “Yıllarca Diyarbakır’da yaptığım çalışmaların kaldığı yerden devam ettireceğim. Bugün burada Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığımın müjdesini veriyorum. Diyarbakır 16 yıldır, sahipsiz yıllardır yerel yönetimde hiçbir hizmet üretilmemiş. Diyarbakır çocuğu olarak bugüne kadar yaptığım sayısız hizmetlerin devamını getirmek için sizden destek bekliyorum” dedi.

DİYARBAKIR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN