Diyarbakır'da 300 milyon TL’lik vurgun

Diyarbakır'da 300 milyon TL’lik vurgun

Diyarbakır'da bir kuyumcu vatandaşlardan yatırım vaadi ile aldığı 300 milyon TL ile ortalıktan kayboldu. Dükkanda geriye sadece sahte takılar kalırken kuyumcunun yakalanması için kentte kırmızı alarm verildi.

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi Diclekent Mahallesinde bulunan kuyumcu vatandaşlara yatırım vaatti vererek 300 milyon TL'ye yakın para topladı. Paralarla beraber ortadan kaybolan kuyumcu, telefonlarını kapattı geriye sadece kuyumcu dükkanında bulunan sahte altın bilezikleri bıraktı.

ÇALIŞANLARINI BİLE DOLANDIRDI

Çalışanlarını bile dolandıran, kuyumcu için Diyarbakır'da kırmızı alarm başladı, şahısın yakalanması için operasyon başlatılırken, savcı kararıyla dükkan açılıp incelendi. Mağdurlar olayı duyar duymaz telefonlarına sarıldı, kimisi kuyumcu dükkanını uzaktan izledi. Edinilen bilgilere göre şahsın kendini toparlayıp geri geleceğini aktardığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN