Djokovic, Avustralya Açık’ta yarı finalde

Djokovic, Avustralya Açık’ta yarı finalde

Avustralya Açık’ta mücadele eden Sırp tenisçi Novak Djokovic, çeyrek finalde karşılaştığı Kanadalı raket Milos Raonic’i 6-4, 6-3 ve 7-6’lık setlerle 3-0 mağlup ederek, yarı finalde Federer’in rakibi oldu

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık’ta heyecan tek erkeklerde oynanan çeyrek final maçlarıyla devam etti. Turnuvada son şampiyon Sırp tenisçi Novak Djokovic, Rod Laver Arena’da Kanadalı rakibi Milos Raonic’i 6-4, 6-3 ve 7-6’lık setlerle 3-0 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Djokovic, böylelikle kendisinde önce yarı finale yükselen Federer’in rakibi oldu.Turnuvanın diğer kolunda ise dünya 1 numarası Nadal ile Avusturyalı raket Dominic Thiem’in oynayacağı maçın galibiyle Wawrinka - Zverev müsabakasının kazananı yarı finalde eşleşmiş olacak.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN