Djokovic, Nadal'ı rahat geçti

Djokovic, Nadal'ı rahat geçti

Fransa Açık'ta tek erkeklerde dünya 1 numarası Djokovic, toprak kortun en başarılı isimlerinden Nadal'ı 3-0 yenerek, turnuva dışına itti.

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerde 1 numaralı seri başı Novak Djokovic, İspanyol Rafael Nadal'ı 3-0 yenilerek yarı finale finale yükseldi.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvadaki tek erkekler çeyrek finalinde, dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Roland Garros'ta daha önce 9 şampiyonluğu bulunan ve toprak kortların en başarılı ismi olarak gösterilen 6 numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ile karşılaştı.

Mücadeleye hızlı başlayan Djokovic, sert servislerle üstünlük kurduğu Nadal karşısında ilk sette 4-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Nadal, kortun çaprazına gönderdiği etkili paralel vuruşlarla seti 4-4'e getirmesine rağmen oyunun kalan bölümünde uzun rallilerden galip ayrılan Djokovic, ilk seti 7-5 aldı. 

İkinci setin 8. oyunda İspanyol Nadal'ın servisini kıran Djokovic, oyun boyunca skor avantajını koruyarak bu setten de 6-3 üstün ayrıldı.

Morali bozulan Nadal karşısında üçüncü sette çok daha rahat bir oyun sergileyen Djokovic, 2 saat 26 dakika süren mücadelenin final setini 6-1 aldı ve rakibini 3-0 yenerek mağlup etti.

Djokovic, yarı finalde Fransız Jo-Wilfried Tsonga ile karşılaşacak.

ANKARA / AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN