Doğduğun Ev Kaderindir ekranlara veda ediyor! (Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm sezon finali izle)

Doğduğun Ev Kaderindir ekranlara veda ediyor! (Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm sezon finali izle)

TV8'in nadir dizi yapımlarından biri olan ve diziseverlerin yoğun ilgiyle takip ettiği Doğduğun Ev Kaderindir'in akıbeti belli oldu! Vatandaşlar, 'Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali ne zaman ve saat kaçta?' sorusunun yanıtnı araştırırken, başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi, bu akşam yayınlanaak 12. bölümle beraber 1. sezonunun finalini yapacak. Peki, 'yeni sezon ne zaman başlayacak?' İşte detaylar...

'Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali ne zaman saat kaçta?', 'Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı yok mu?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı dolayısıyla 18 Mart 2020 gününden beri yayınlanmayan dizi, 3 ay sonra ekrana gelecek 12. yeni bölümüyle sezon finali yapacak. İşte, 'Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali izle' detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SEZON FİNALİ 1. FRAGMAN

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SEZON FİNALİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Başarılı oyunculuk performanslarıyla beğeni toplayan dizinin sezon finali olan 12. bölümü, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 20.00'de TV8'de ekranlara gelecek.

YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin stokta olan ve yayınlanmayan 12. bölümü, bu akşam 1. sezonun finali olarak yayınlanacak. Haziran ayında 4 bölüm çekerek yaz tatiline çıkan dizi ekibi, yeni sezona bomba gibi geri dönecek. Medya kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, dizinin 13. bölümü 9 Eylül 2020 Çarşamba günü diziseverlerle buluşacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM İZLE

Ekranların sevilen dizisinin tüm bölümlerini BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir'in sezon finalinde (12. bölümünde); Zeynep, sonunda ilk defa kendisi için bir karar alarak, Mehdi ile mutlu olmayı seçer. Mehdi de gerçek mutluluğa ilk defa bu kadar yakın olduğunu hisseder.

Ancak Benal’in varlığı, aşklarının ortasında bir tehdit olarak durmaya devam eder. Zeliha ve Müjgan'ın, Benal için başka planları vardır.

Zeynep ve Mehdi; Nermin'in teklifiyle, sevdiklerini de yanlarına alarak, birkaç günlüğüne balayına çıkarlar. Ancak bu seyahat, ilişkilerinde verecekleri en önemli sınavın da habercisidir.

Bu tatil, kimilerinin kalbinde yeni duyguların filizlenmesine vesile olurken, kimilerininkinde de onarılması zor yaralar açacaktır.

En karanlık gecenin sabahında bile umut var mıdır? Hayat, kimi zaman bittiği yerden mi başlar? Zeynep için, artık bu soruların cevabını öğrenme zamanı gelmiştir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SEZON FİNALİ 2. FRAGMAN

SON BÖLÜM NELER OLDU?

Doğduğun Ev Kaderindir'in 11. bölümünde; Mehdi'nin gözünü açmasıyla birlikte, ailenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Herkes bunun mutluluğunu yaşarken, Zeynep'in aklında bazı soru işaretleri vardır.

Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşırken; evdeki bayram havası da yerini bir anda büyük hesaplaşmalara bırakır. Emine, Faruk ile ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünür. Ancak hiç ummadığı anda, önüne büyük bir engel çıkar. Zeynep, aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep'in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi'nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

Zeynep'in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk'tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi'ye yaklaştırmaktadır. Artık öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Zeynep bir kez daha hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayacak, kaderi onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığı OG Medya'nın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanan, senaryosunu Eylem Canpolat'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Onur Güvenatam'ın oturduğu Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunda; Demet Özdemir (Zeynep Göksu), İbrahim Çelikkol (Mehdi Karaca), Engin Hepileri (Faruk Yılmazoğlu), Zuhal Gencer (Sakine Göksu), Kazım Sinan Demirer (Bayram), Senan Kara (Nermin), Nail Kırmızıgül (Ekrem), Zeynep Kumral (Müjgan), Elif Sönmez (Cemile), Mehmet Korhan Fırat (Celal), Helin Kandemir (Kibrit), Emir Talha, Fatih Koyunoğlu (Nuh), Naz Göktan (Emine), Kayra Zabcı, Nurşim Demir, Cengiz Aydoğan, Alp Akar, Hülya Duyar, İncinur Sevimli, Sultan Köroğlu Kılıç, Hilal Uysun, Ali Oğuz Şenol, Ayça Erturan, Kaan Taşaner gibi isimler yer alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda gecekonduların ve eski evlerin yer aldığı Eyüp, Kağıthane, Fatih ilçelerindeki mahallelerde gerçekleştiriliyor. İstanbulluların yakından tanıyacakları Eyüp'teki Pierre Lotti tepesindeki mekanlar da çekimlerde görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN