Doğu'da 5 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Doğu'da 5 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık ise mevsim normallerinde seyredecek.

Meteroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu, öğlen saatlerinden akşam saatlerine kadar Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgar, güney ve güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 2, Ardahan'da 4, Erzurum'da 5, Ağrı'da 7, Erzincan'da 11, Iğdır ve Tunceli'de 12 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise Tunceli'de 28, Iğdır'da 26, Erzincan'da 25, Kars, Ardahan ve Ağrı'da 21, Erzurum'da 20 derce olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN