Dr. Mehmet Ulusoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Dr. Mehmet Ulusoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İstanbul Özel Meltem Hastanesi mikrobiyoloji uzmanı Dr. Mehmet Ulusoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Korona virüsünden bir doktorun daha vefat ettiği açıklandı. Duvar'ın haberine göre İstanbul Tabip Odası, İstanbul Özel Meltem Hastanesi mikrobiyoloji uzmanı, İstanbul Tabip Odası üyesi Dr. Mehmet Ulusoy’un korona virüsünden dolayı öldüğünü açıkladı.

601 SAĞLIKÇIYA BULAŞMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Nisan’da yaptığı açıklamada 601 sağlık çalışanının Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Koca’nın açıklama yaptığı gün İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü 67 yaşındaki Cemil Taşçıoğlu, açıklamadan 1 gün sonra ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feriha Öz vefat etmişti. Son olarak da İstanbul’da bir özel hastaneden çalışan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nurettin Mutluergil’in koronadan öldüğü duyurulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN