120 metrelik çukurda can pazarı! Küçük çocuğu kurtarmak isteyen ekipler aşağıya indiklerinde kahroldu

120 metrelik çukurda can pazarı! Küçük çocuğu kurtarmak isteyen ekipler aşağıya indiklerinde kahroldu

Hindistan'da yaşanan son olay akıllara durgunluk verdi. Madhya Pradesh kentine bağlı bir köyde 120 metrelik kuyuya düşen bir çocuk ölümle burun buruna geldi. Olayı fark eden köylüler ekiplerden yardım istedi ancak gördükleri manzara korkunçtu. Kuyunun bir kısmına inmeyi başaran ekipler gördükleriyle küçük dillerini yuttular. Dünya bu olayı konuşuyor. İşte detaylar...

Dünyada yaşanan ilginç olaylar tüyleri ürpertmeye devam ediyor. Hindistan'ın Madhya Pradesh kentine bağlı bir köyde yaşananlar yürekleri ağızlara getirdi. 120 metrelik su kuyusuna düşen küçük çocuk ekipler tarafından kurtulmak istenirken yaşananlar herkesi korkuttu. Kuyunun belli bir bölümüne inmeyi başaran ekipler karşılaştıkları manzara karşısında küçük dilini yuttular. Tüm dünya bu olayı konuşuyor!

120 METRELİK SU KUYUSUNA DÜŞTÜ

Köyde çitçilerin tarlalarını sulamak için kullandığı 120 metrelik su kuyusuna düşen Tanmay Sagu adlı bir çocuk yaşadıklarıyla herkesi kahretti. Ekipler tarafından kurtulmaya çalışan çocuğun gördükleri tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

KARŞILAŞTIKLARI MANZARAYLA ŞOKE OLDULAR

120 metrelik su kuyusunun belli bir bölümüne inmeyi başaran kurtarma ekipleri, aşağıda gördükleri manzarayla şoke oldular. Gelen bilgilere göre ekipler tarafından kurtulmaya çalışan çocuğunun tüm tepkilere rağmen hareketsiz kaldığı ifade edildi.

kmgfgf-2022-12-09t192951-844.jpg

Tüm dünyanın konuştuğu olayda gelişmeler peş peşe geliyor. Olayla ilgilenen Betul Ek Bölge Yargıcı Shyamendra Jayaswal da konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Jayaswal ekiplerin ulaştığı bilginin hemen kötüye yorulmamasının gerektiğini ve çocuğun düşme sırasında bilincini kaybetmiş olabileceğini dile getirdi.

MİLLETVEKİLLERİ BÖLGEYE AKIN ETTİ

Korkunç olayı bölgede takip eden milletvekilleri arasında yer alan Shivraj Singh Chouhan da yaptığı açıklamada talihsiz çocuğun sağ salim eve dönebilmesi adına gece gündüz çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN