ABD First Lady’si Biden’ın Kovid-19 testi negatife döndü

ABD First Lady’si Biden’ın Kovid-19 testi negatife döndü

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’a yapılan Kovid-19 testlerinin negatif çıkmasının ardından Biden’ın karantinasının sona erdiği bildirildi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, 16 Ağustos’ta Güney Carolina’da Biden ile birlikte tatilde olduğu sırada Kovid-19’a yakalanmış ve karantinaya alınmıştı. First Lady Biden’ın Sözcüsü Elizabeth Alexander yaptığı açıklamada, 71 yaşındaki First Lady Biden’a yapılan son iki Kovid-19 testinin negatif çıktığını belirterek, karantinasının sona erdiğini aktardı. Alexander, First Lady Biden’ın Güney Carolina’dan ayrılacağını ve Delaware’de Başkan Biden ile bir araya geleceğini belirtti.

Öte yandan, 79 yaşındaki Başkan Biden ise 21 Temmuz’da koronavirüse yakalanmış, 27’sinde testi negatife dönerken, 30 Temmuz’da testi yine pozitif çıkmıştı. Biden’ın 6 ve 7 Ağustos’ta yaptırdığı testleri negatif sonuçlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN