ABD Savunma Bakanı Austin Kovid-19’a yakalandı

ABD Savunma Bakanı Austin Kovid-19’a yakalandı

ABD Savunma Bakanı Austin, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Karantina sürecinde görevini devretmeyeceğini ifade eden Austin, normal çalışma programını evden sürdüreceğini açıkladı.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu sabah Kovid-19 testim pozitif çıktı. Hafif semptomlar yaşıyorum ve CDC yönergelerine uygun olarak önümüzdeki 5 gün boyunca evde karantinada kalacağım” dedi.

Karantina sürecinde görevini devretmeyeceğini ve tüm yetkinin kendisinde olacağını ifade eden Austin, normal çalışma programını evden sürdüreceğini açıkladı.

İkisi hatırlatıcı doz olmak üzere 4 doz aşı olan ABD'li Bakan, ABD Başkanı Joe Biden ile son yüz yüze görüşmesinin 29 Temmuz'da olduğunu aktardı.

Aşıların hem Kovid-19’un yayılmasını yavaşlattığına hem de sağlık üzerindeki etkilerini daha az şiddetli hale getirmeye devam ettiğine dikkat çeken Austin, herkese aşı olması çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN