ABD Savunma Bakanı Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı ile görüştü

ABD Savunma Bakanı Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı ile görüştü

ABD Savunma Bakanı Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid bin Selman ile görüştü. Görüşmenin dün pek çok ülkenin genelkurmay başkanlarının İran'a karşı yaptığı toplantıyla eş zamanlı olması dikkat çekti.

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid bin Selman ile iki ülke arasındaki askeri ve stratejik işbirliğini görüştü.

Suudi Arabistan haber ajansı SPA'ya göre, sürpriz bir ziyaretle başkent Riyad'a gelen Esper, burada Bin Selman ile bir araya geldi.

Haberde, ikilinin, iki ülke arasındaki stratejik ve askeri işbirliği ile ortak savunma ve güvenlik konularını ele aldığı kaydedildi.

Esper'in Riyad ziyareti, dün pek çok ülkenin genelkurmay başkanlarının "İran'ın oluşturduğu tehdit ve bölgedeki deniz yolları güvenliğinin" görüşüldüğü toplantıyla eş zamanlı gerçekleşti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN