Siyahi genç Danney Williams, Bill Clinton'ın babası olduğunu iddia etti | Son dakika haberleri

Siyahi genç Danney Williams, Bill Clinton'ın babası olduğunu iddia etti | Son dakika haberleri

Eski ABD başkanlarından Bill Clinton’un oğlu olduğunu iddia eden siyahi genç Danney Williams, "Ben Bill Clinton’un oğluyum. Hillary benim üvey annem ve Chelsea benim kardeşim" dedi.

Eski ABD başkanlarından Bill Clinton’un oğlu olduğunu iddia eden siyahi genç Danney Williams, DNA testi yapılmasını talep etti.

ABD’de yapılacak başkanlık seçimlerine bir haftadan az bir süre kala, Demokratların adayı Hillary Clinton’un üvey oğlu olduğunu iddia eden Williams, Washington’daki Ulusal Basın Kulübünde basın toplantısı düzenledi.

DNA TESTİ İSTEDİ

Williams, “Ben Bill Clinton’un oğluyum. Hillary benim üvey annem ve Chelsea benim kardeşim” sözleriyle kendisini tanıtarak, iddialarının kanıtlanması için DNA testi yapılması çağrısında bulundu.

ABD’nin Arkansas eyaletinde yaşayan genç, iddiasının yeni olmadığını ve 1990 yılından beri bunların ispatı için uğraştığını belirtti.

Bill Clinton’un oğlu olduğunu, uyuşturucu bağımlısı annesini küçük yaşta kaybettiğini ileri süren Genç, Clinton ailesinin kendisiyle irtibata geçmesini istedi.

TRUMP MI FİNANSE EDİYOR?

"Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump tarafından finanse edilip edilmediği" sorusuna tepki gösteren genç, avukat masrafları da dahil olmak üzere bütün harcamaları karşıladığını ve mücadelesinin başkanlık seçimleriyle alakası olmadığını söyledi.

WASHINGTON/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN