ABD ve Kanada'da kar fırtınası uyarısı

ABD ve Kanada'da kar fırtınası uyarısı

ABD ve Kanada'da etkli olan kar fırtınası nedeniyle 80 milyondan fazla kişinin yaşadığı bir bölgede halka uyarı yapıldı. İki ülkede de yüzlerce uçuş iptal edilirken, elektrik kesintileri yaşanıyor.

ABD'nin bazı bölgelerinde kar kalınlığının 30 santimetreyi aşması bekleniyor. ABD'nin Virginia, Georgia, Güney ve Kuzey Carolina eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, bazı güney eyaletlerinde 145 binden fazla kişiye elektrik verilemiyor. ABD Ulusal Hava Durumu Merkezi, kar fırtınasından etkilenen yerlerde yaşayanlardan mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi. AP'nin haberine göreyse, şimdiden yüzlerce trafik kazası yaşandı.

Kanada'nın Ontario eyaletinde de kar fırtınası uyarısı yapıldı. 3 binden fazla uçuş iptal edilirken, Toronto'da kar kalınlığının 20 santimetreye yükselmesinin beklendiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN