ABD'de 3 bin dolar, Türkiye'de bin 167 dolar: ABD'li kadın döviz kurunu fırsata çevirdi

ABD'de yaşayan bir kadın dişi için kanal tedavisi olmak üzere gittiği hastanede istenen 3 bin dolarlık ücreti pahalı bulması üzerine araştırmalara başladı. Sağlık konusunda Türkiye'nin uygun olduğunu gören genç kadın döviz kurunu da fırsata çevirerek kanal tedavisi için Türkiye'ye geldi. Türkiye'de her şey dahil bin 167 dolar ödeyen Amerikalı'nın hem tedavi olup hem tatil yapması sosyal medyada gündem oldu.

Amerika'da yaşayan genç bir kadın dişi için gittiği hastanede 3 bin 99 dolar istenince ücreti pahalı buldu. Araştırmaya başlayan kadın Türkiye'de fiyatların uygun olduğunu gördü.

Dişine kanal tedavisi yaptırmak için Türkiye'ye gelen kadın döviz kurunu da fırsata çevirerek uçak bileti ve otel ücretine her şey dahil bin 167 dolar ödedi. Video çekerek olayı anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

HEM TEDAVİ OLDU HEM TATİL YAPTI

807 dolara uçak bileti alarak İzmir'e gelen kadın, bir haftalık otel konaklaması için de 200 dolar harcadı. Bir hafta boyunca tatilini yapan Amerikalı kadın, kanal tedavisi için de 160 dolar harcadı. Amerikalı kadın, 3 bin 99 dolar harcayıp sadece kanal tedavisi yapmak yerine İzmir'e gelip bir hafta tatil ve kanal tedavisini toplam bin 167 dolara yaptırdı.

YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir