ABD'de alışveriş merkezinde silahlı kavga: 4 yaralı

ABD'de alışveriş merkezinde silahlı kavga: 4 yaralı

ABD'de Şükran Günü nedeniyle alışveriş yoğunluğunun yaşandığı ABD'de iki eyalette alışveriş merkezlerinde dün çıkan silahlı kavgalarda 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Bu yıl 25 Kasım'a denk gelen Şükran Günü ve bunu takip eden Kara Cuma yoğunluğunun yaşandığı ABD'de, iki eyalette alışveriş merkezlerinde olay çıktı. Toplamda 4 kişi yaralandı.

Durham kentindeki alışveriş merkezinde kavga çıktı. İki grup arasında tartışma çıkması sonucu silahlar konuştu.

ŞÜKRAN GÜNÜ KAVGALARI

Olay çıkaranların birbirini daha önceden tanıdığını dile getiren Durham kenti Emniyet Müdürü Patrice Andrews, şu açıklamayı yaptı:

''Seken bir kurşunla 10 yaşında bir çocuk ile beraber, silahla yaralanan 3 kişi ve olay yerinden kaçmaya çalışan müşterilerin kapılara yönelmesi sonucu oluşan izdihamda da 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırıldılar. Çatışan gruplar kaçtı, 1 kişi gözaltında.''

1 AĞIR YARALI

ABD yerel medyasında yer alan bir diğer habere göre, Tacoma Emniyetinde görevli Gary Wurges, Washington eyaletine bağlı Tacoma kentinin en büyük AVM'si The Tacoma Mall'ın restoran katında kavga çıktığını söyledi.

Wurges, kavgada bir kişinin silahla vurulduğunu ve durumunun ağır olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN