ABD’de hortum okulu ‘esir aldı’

ABD’de hortum okulu ‘esir aldı’

ABD’nin Arkansas eyaletinde bulunan bir okulun etrafında çıkan hortum ciddi hasara sebep olurken, iki kişiyi yaraladı. Öğrencilerin okulda olduğu sırada meydana gelen hortumun görüntüleri, hasarın boyutunu gözler önüne serdi.

Arkansas’ın Garland bölgesine bağlı Jessieville kasabasında çıkan hortumun bir lisenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde hızla ilerleyen hortumun etkisiyle futbol sahasındaki aydınlatma direklerinin yıkıldığı, okulun çatısında ise ciddi hasar meydana geldiği görüldü.

AĞAÇLARI YERİNDEN SÖKTÜ

Bölgedeki meteoroloji yetkilileri, personel ve öğrencilerin fırtına sırasında güvenli bir odaya götürüldüğünü ve kasırga geçtikten sonra zarar görmeden hepsinin dışarı çıktığını açıkladı. İki görevlinin ise hafif yaralandığı aktarıldı. Bölgede etkili olan hortum, ağaçları yerinden sökerken, en az 14 evde de hasar bıraktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN