ABD'de uçak eve çarptı, üç kişi öldü

ABD'de uçak eve çarptı, üç kişi öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Minnesota eyaletinde küçük bir uçağın bir eve düşmesi sonucu üç kişi hayatını kaybetti.

Duluth Uluslararası Havaalanı'ndaki kontrol kulesi, Hermantown Polis Departmanı'na artık radarlarında olmayan ve düştüğüne inanılan bir uçağı bildirdi.

Havaalanından yaklaşık 2,4 kilometre uzaklıkta bulunan uçağın bilinen son konumu söylendikten sonra, yetkililer ve kasabanın itfaiyesi bölgeye intikal etti ve şehirden yapılan bir basın açıklamasına göre, küçük bir uçağın bölgedeki bir eve düştüğü tespit edildi.

UÇAKTAKİLER ÖLDÜ

Açıklamada, Cessna 172 tipi uçağın, ev sakinlerinin arka bahçesine inmeden önce ikinci kata çarptığı belirtildi. Açıklamaya göre evde bulunan iki kişi yaralanmazken, uçaktaki üç kişi hayatını kaybetti.

Açıklamada, kurbanların uçağın pilotu olan 32 yaşındaki Tyler Fretland, 32 yaşındaki Alyssa Schmidt ve kardeşi 31 yaşındaki Matthew Schmidt olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN