Dorsede onlarca göçmenin cesedi bulundu! Kamyon kasasında ölüme gittiler

Dorsede onlarca göçmenin cesedi bulundu! Kamyon kasasında ölüme gittiler

ABD'nin Texas eyaletinin San Antonio kentinde terk edilmiş bir kamyon kasasında bir kamyon kasasında 46 ceset bulundu. Ölenlerin ABD'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan düzensiz göçmenler olduğu belirlendi. Ölenlerin uyruğu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken yaşanan bu olay Meksika ile ABD arasındaki insan kaçakçılığında yaşanan en ölümcül trajedilerden biri olarak kayıtlara geçti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD)Texas eyaletinin San Antonio kentinde terk edilmiş bir kamyon kasasında bir kamyon kasasında 46 ceset bulundu. Ölenlerin ABD'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan düzensiz göçmenler olduğu belirlendi.

ABD Polisi, bir belediye çalışanının ihbarı sonucu kamyonun San Antonio yakınlarındaki bir yolda terk edilmiş halde bulunduğunu açıklarken San Antonio Polis Departmanı'nın kamyonun sürücüsünü aradığı kaydedildi.

4'Ü ÇOCUK 16 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Polis memurları, olay yerine vardıklarında karavanın dışında yerde yatan bir ceset bulduklarını da söyledi. İtfaiye Şefi Charles Hood ise AP'ye yaptığı açıklamada 4'ü çocuk 16 kişinin hastaneye kaldırıldığını aktardı. Hood, hastaların dokunulamayacak kadar sıcak olduğunu ve kamyon kasasında hiç su bulunmadığını belirtti.

2003 VE 2017'DE DE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

Meksika sınırına yaklaşık 250 km mesafede bulunan San Antonio'da hava sıcaklığı pazartesi günü 39 dereceyi aştı. 2017'de San Antonio'da park halinde bulunan bir kamyonun içinde kalan 10 göçmen hayatını kaybetmişti. 2003 yılında ise yine San Antonio'nun güneydoğusunda bir kamyonun içinde 19 göçmen ölü olarak bulunmuştu.

Ölenlerin uyruğu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken yaşanan bu olay Meksika ile ABD arasındaki insan kaçakçılığında yaşanan en ölümcül trajedilerden biri olarak kayıtlara geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN