ABD’den Suriye'deki bir DAEŞ liderine baskın

ABD’den Suriye'deki bir DAEŞ liderine baskın

ABD ordusu, Suriye'in kuzeydoğusunda Suriye hükümeti kontrolündeki bir bölgede üst düzey bir DAEŞ liderini hedef alan bir baskın düzenledi.

Suriye devlet medyasına göre, ABD'nin Suriye hükümetinin elindeki topraklara düzenlediği nadir özel operasyonlardan birinde bir kişiyi öldürdü ve diğerlerini ele geçirdi. Suriye devlet medyası, operasyonun Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad hükümeti tarafından kontrol edilen Muluk Saray köyünde gerçekleştiğini ve bir kişinin ölümüne ve diğerlerinin yakalanmasına yol açtığını bildirdi.

Al Jazeera televizyonu da, Suriye devlet televizyonuna dayandırdığı haberinde, "ABD işgal kuvvetleri, Kamışlı'nın güney kırsalındaki Muluk Saray köyüne çok sayıda helikopter kullanarak çıkarma operasyonu gerçekleştirdi ve bir kişiyi öldürdü" dedi. ABD Merkez Komutanlığı sözcüsü Albay Joseph Buccino da operasyonu doğrularken, detaylı bilgi vermedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN