ABD'li komutandan SDG'li yöneticilere övgü: Gurur vericiydi

ABD'li komutandan SDG'li yöneticilere övgü: Gurur vericiydi

ABD'li komutan Caggins Suriye'de terör örgütü PKK'nın kurduğu SDG'li yöneticilerle bir araya gelmesini, "Onlarla konuşmak gurur vericiydi" sözleriyle Twitter hesabından duyurdu.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'nin ana unsurunu oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) üst düzey yetkilisi dün IŞİD'le Mücadele Uluslararası Koalisyonu'nun sözcüsü ABD'li Albay Myles Caggins ile bir araya geldi.

Albay Caggins terör örgütü temsilcileriyle Kamışlı'da yaptıkları görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Albay Caggins, Twitter hesabından Kürtçe yaptığı paylaşımda, "IŞİD'in uyuyan hücrelerini ortadan kaldırmaya yönelik attığımız ortak adımları Mustafa Bali ve SDG sözcüsü ile konuşmak gurur vericiydi" dedi.

19-11/12/c-1573544216.jpg

ZAMANLAMA MANİDAR

Albay Caggins'in SDG'li temsilcilerle yaptığı görüşmenin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın, yarın yapacağı görüşme öncesinde olması dikkat çekti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN