ABD'li milyarder Elon Musk'a taciz suçlaması

ABD'li milyarder Elon Musk'a taciz suçlaması

Twitter'ı alma girişiminde bulunan ABD'li milyarder Elon Musk'ın başına son günlerde gelmeyen kalmadı. Ölüm tehditleri aldığı imasında bulunan ve esrarengiz bir şekilde Twitter'ı almaktan vazgeçen Musk, artık Demokrat Parti'ye oy vermeyeceğini söyledikten bir gün sonra ise taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, son günlerde ağır bir servet kaybı tehlikesiyle karşı karşıya.

Gerçi zaman zaman kasıtlı olarak hisse değerlerini düşürme hamleleri yaptığı bilinen ABD'li milyarderin yeni bir oyun peşinde olup olmadığını kimse bilmiyor.

Ancak bu sefer hiç olmadığı kadar ciddi bir taciz suçlamasıyla karşı karşıya olan Musk, söz konusu suçlamanın Demokrat Parti'ye oy vermeyeceğini açıklamasından sonra gelmesine dikkat çekiyor.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Musk, kendi firmasında çalışan kadın bir personele cinsel organını gösterdiği ve kendisiyle cinsel içerikli mesajlaşma yani sexting yapması karşılığında kadın çalışanına bir at hediye edeceğini söylediği gibi suçlamalarla karşı karşıya.

ABD'de yayın yapan Business Insider'ın haberine göre Musk, iddialardaki kadının susması için ona 250 bin dolar ödeme yaptı.

Amerika'da özellikle taciz durumlarında milyarderler ve siyasilerin "sus payı" olarak ödeme yaptıkları ve karşılığında anlaşma imzaladıkları geçmişte ortaya çıkmıştı ancak Musk'ın söz konusu iddiayla karşılaşmasının manidar olması kafalarda yeni soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

KENDİSİNE MASAJ YAPTIRTTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Tacize uğradığı iddia edilen kadının 2016 yılında Musk'a masaj yaptırtmak üzere odasına çağrıldığı ancak ABD'li milyarderin yarı çıplak halde onu beklediği iddia edildi.

Kadının Musk'a masaj yaptırdığı ancak onunla cinsel ilişkiye girmediği kaydedildi.

Businss Insider'ın haberinde kadının işten çıkarılma sebebinin Musk'la cinsel ilişkiye girmeyi reddetmesi olduğu söylenildi.

MUSK İDDİALARA CEVAP VERDİ

"MÜMKÜN DEĞİL!"

Haberi yayımlayan Business Insider'a e-posta yoluyla cevap yollayan Elon Musk, hikâyede çok daha fazlası olduğunu şu ifadelerle anlattı:

"Tacize meyilim olsaydı 30 yıllık kariyerimde bu şimdiye kadar ortaya çıkardı. İlk kez ortaya çıkması mümkün değil."

"HİT PARÇA"

İddiaları politika tarafından motive edilen hit bir parça olarak değerlenidren Musk, kendisinin siyasi tercihini açıklamasının ardından bu söylentilerin ortaya atılmasını "adi bir senaryo" olarak nitelendirdi.

"Bana yapılan saldırılara siyasi açıdan bakılmalı. Bu onların adi bir senaryosu. Ama beni iyi bir gelecek ve özgür konuşma hakkınız için konuşmaktan alıkoyamaz."

Musk haberin, bu zamana kadar oyunu verdiği Demokrat Parti'nin politik doğrucu söylemlerinin zorbalığa evrilmesi iddialarını desteklemesi nedeniyle artık oyunu Cumhuriyetçi Parti'ye vereceğini beyan etmesinin ardından yayımlanmasına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN