ABD'nin konuştuğu küçük kız: Babası gözaltına alınınca tepkisi olay oldu

ABD'nin konuştuğu küçük kız: Babası gözaltına alınınca tepkisi olay oldu

ABD’de bir polis çevirmesinde, babasının polisler tarafından gözaltına alındığını gören küçük kız da ellerini havaya kaldırarak polislere yürüyünce, çocuğu sakinleştirmek yine polise kaldı.

Amatör kamera ve polis üniformasındaki kameralarca kaydedilen görüntülerde, polisin bir kamyoneti durdurduğu görülüyor.

Hırsızlık şüphesi ve silah taşıma ihbarı sonrası durdurulan aracın sürücüsünün ellerini havaya kaldırarak polise yürüdüğü görülüyor. Polis adamı kelepçeliyor.

19-01/22/babasinin-gozaltina-alindigini-goren-kucuk-kiz-da-ellerini-kaldirip-polise-yurudu_4974_dhaphoto3.jpg

ELLERİNİ KALDIRARAK POLİSE GİTTİ

Babasının bu halini gören küçük kız ise bir süre sonra araçtan inerek aynı şekilde elleri havada polisin yanına gidiyor. Polisin kısa süre yaşadığı şaşkınlık sonrası, kızı sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor. Polis, küçük kıza “ellerini indirebilirsin” diyor ve kızı annesinin almasına izin veriyor.

19-01/22/babasinin-gozaltina-alindigini-goren-kucuk-kiz-da-ellerini-kaldirip-polise-yurudu_4974_dhaphoto1.jpg

Polisler ardından aracın içine bakıyor ve arka koltukta oturan küçük çocuğu görüyor. Çocuğun da anne tarafından alınmasını isteyen polisler daha sonra aracı arıyor.

POLİS GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Olaya dair amatör kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından sosyal medyadaki “polis korkusu” tepkileri sonrası polis de, üniformalarındaki kameraların görüntülerini paylaşarak, polisin çocuğu sakinleştirme çabalarını yayınladı.

19-01/22/babasinin-gozaltina-alindigini-goren-kucuk-kiz-da-ellerini-kaldirip-polise-yurudu_4974_dhaphoto12.jpg

Polis yetkilileri araçta yapılan aramada arka koltukta bir plastik boncuk tabancasının bulunduğunu; hırsızlık olayına dair ise 2 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Gözaltına alınanlar arasında çocuğun ailesinden birilerinin olup olmadığına değinilmedi.

ABD/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN