Ahmaklığının cezasını canıyla ödedi! Kamyonun üzerinde dans eden adamın feci sonu kamerada

ABD'nin Texas eyaletinin Houston şehrinde 25 yaşında bir adam, tırın üzerinde dans ederken görüntülendi. Kimliği henüz belirlenemeyen adam, dans ettiği esnada köprüye çarptı ve hayatını kaybetti. O adamın son anları ise kameralara saniye saniye kaydedildi.

Texas eyaletinde bir tırın üzerinde dans eden adam, kameralarla görüntülenirken köprüye çarptı ve hayatını kaybetti.

ABD'nin Texas eyaletinin en büyük şehirlerinden biri olan Houston'da gerçekleşen olay, Eastex Otoyolunda seyir halinde olan bir tırın üzerinde gerçekleşti. Tırın üzerinde dans eden kimliği belirsiz ve 25 yaşında olduğu düşünülen şahıs, dans etmeye devam ettiği esnada bir köprüye çarptı ve hayatını kaybetti.

ARAÇLARIN ALTINDA KALDI

Trafikte başka bir araç tarafından saniye saniye kaydedilen kimliği belirsiz şahsın olayın hemen ardından Memorial Hermann hastanesine kaldırıldığı öğrenildi fakat yapılan ilk incelemelerin ardından, genç adamın hayatını kaybettiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre, şahsın köprüye çarpmasının ardından seyir halindeki araçların altında kalmış olması nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği iddia edildi.

TIR SÜRÜCÜSÜNÜN OLAYLA ALAKASI OLMADIĞI BELİRTİLDİ

Olayın ardından polis sorgusuna çekilen tır sürücüsünün ise olayla bir ilgisi olmadığı ve bu nedenle serbest bırakıldığı öğrenilirken dans eden kişiyi görüntüleyen Crystal Davis ise o dehşet anlarını şöyle anlattı, "Yoldaki kan izlerini ve adamın vücudunu gördüm. Yolda kırık bir boyun ve kol vardı. Bir güne başlamak için korkunç bir yoldu." dedi. Aynı zamanda adamın köprüye çarpmasının ardından yere, araçların tam önüne düştüğünü de belirten Davis, adama çarpmamak için en sol şeride geçtiğini belirtti fakat tüm sürücülerin kendisi gibi şanslı olmadığını da dile getirdi.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir