Akıllara durgunluk veren olay: Maaş için cesedini postaneye götürdüler

Akıllara durgunluk veren olay: Maaş için cesedini postaneye götürdüler

İrlanda'da iki kişi, yaşlı bir adamın emekli maaşını çekmek için cesedini postaneye götürdü. Personelin fark etmesi üzerine ise şüpheliler, cesedi bırakıp olay yerinden kaçtı. Yaşlı kişinin ölümünün tespit edilmesi için otopsi raporu hazırlanmasını bekleyen polis, iki şüphelinin bulunması için alarm verdi.

İrlanda'da ölmüş bir kişinin emekli maaşını çekmek için cesedinin bir postaneye götürülmesinin ardından soruşturma başlatıldı. İki erkek ortalarındaki cesetle sıraları gelip, tezgaha yaklaştıklarında bir postane çalışanı "koluna girilen" adamın durumundan kaygılandı ve durumu sordu. Bunun üzerine iki erkek, cesedi olay yerinde bırakıp kaçtı. Postane çalışanları ise yaşlı adamın ölü olduğunu anladıklarında şaşırdıklarını ifade etti.

Irish Times'ın haberine göre, Carlow bölgesinde yaşanan olayda emeklinin cesedi yanındaki "iki kişi tarafından desteklenerek" binaya götürüldü.

YAŞLI ADAMIN NE ZAMAN ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Postane personeli, durumu sorgulamaları üzerine iki erkeğin kaçtığını belirtti. İrlanda Polisi, 'yaşlı adamın açıklanmamış' ölümünün nedeninin soruşturulduğunu belirtti. Yaşlı adamın şüpheli ölümü, yapılacak otopsinin ardından netleşecek.

İrlanda resmi televizyonu RTE ise bir erkeğin postaneye telefon açıp, bir emeklinin maaşını onun yerine çekip çekemeyeceğini sorduğunu yayınladı. Görevliler, emeklinin bizzat gelmesi gerektiğini söyledi ve isteği reddetti. Kısa süre sonra iki erkek yanlarında postanede "yığılan" 60'lı yaşlarındaki bir erkekle geri geldi. RTE, "dedektifllerin yaşlı adamın postaneye getirildiğinde zaten ölü olup olmadığını araştırdığını" bildirdi. Yakındaki bir evin de "olay yeri" olarak kordon altına alındığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN