Almanya Başbakanı Angela Merkel yine titredi

Almanya Başbakanı Angela Merkel yine titredi

Daha önce saygı duruşu sırasında titrerken görüntülenen Almanya Başbakanı Angele Merkel, Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'ın konuşması sırasında yine titremesi akıllara "Önemli bir sağlık sorunu mu var?" sorusunu getirdi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile yaptığı basın açıklaması esnasında geçtiğimiz günlerde olduğu gibi yine titredi.

Berlin'de basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Steinmeier'in yanında duran Merkel, Steinmeier'in konuşma yaptığı sırada titrediği görüldü.,

AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYOR

18 Haziran'da Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i karşıladığı törende de titrediği görülen Merkel ayakta durmakta zorlanmıştı.

İkili görüşmenin ardından basın toplantısında konuşan ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Merkel, titredikten sonra en az 3 bardak su içtiğini belirterek, "Buna ihtiyacım olduğu açıktı, şimdi gayet iyiyim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN