Almanya Başbakanı Merkel 3. kez titreme nöbeti geçirdi

Almanya Başbakanı Merkel 3. kez titreme nöbeti geçirdi

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in bu kez Fin mevkidaşıyla yan yanayken titreme nöbeti geçirdi. Görüntüle Merkel'in sağlığına ilişkin endişeleri artırdı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel son haftalarda 3. kez titreme nöbeti geçirdi. Uluslararası haber ajansı Reuters'ın aktardığına göre Finlandiya'nın yeni başbakanı Antti Rinne ile bir araya gelen Merkel yine titrediği görüldü. 

​Merkel ilk olarak 18 Haziran'da başkent Berlin’de yeni Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yapacağı görüşme öncesinde güneş altında yapılan resmi tören sırasında şiddetli şekilde titrerken kameralara yansımıştı.

19-07/10/resimid_12575531.jpg  

Merkel, 27 Haziran'da Yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht’in resmen görevine başlaması nedeniyle düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın yanında dururken zor anlar yaşamıştı.

19-07/10/resimid_12575559.jpg

Sağlık durumuna ilişkin olarak geçen ay Japonya'daki G20 Zirvesi'nde konuşan Merkel, doktora bildirilmesi gereken özel bir durum olmadığını söylemiş, sağlığıyla ilgili endişelerin hızla yok olacağına inandığını dile getirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN