Avrupa'da 'Yeni Zelanda' alarmı: Cami çevrelerinde polis ekipleri devriye gezecek

Avrupa'da 'Yeni Zelanda' alarmı: Cami çevrelerinde polis ekipleri devriye gezecek

İngiltere polisi, Yeni Zelanda'da yaşanan kanlı terör saldırısının ardından ülkedeki tüm camilerin çevresinde polis ekiplerinin devriye gezeceğini açıkladı. İngiltere'nin ardından Fransa da ülkedeki kutsal alanların çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını duyurdu.

Yeni Zelanda'da gerçekleşen kanlı terör saldırının ardından İngiltere polisi güvenlik önlemlerini artırma kararı aldı. 

ngiltere terörle mücadele şefi tarafından yapılan açıklamada, her zaman Yeni Zelandalı meslektaşlarına destek vermeye hazır oldukları vurgulanırken, ülkedeki camilerde de güvenlik önlemlerinin artırılacağı söylendi. İngiliz polisi, saldırının ardından tüm ülkedeki camilerin çevresinde devriye gezmeye başladı.

İngiltere'nin ardından Fransa'da ülkedeki kutsal alanların çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını açıkladı.

Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısı düzenlendi, cuma vakti düzenlenen saldırılarda 49 kişi hayatını kaybetti, 48 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN