BAE’den İran ve ABD gerginliklerine politik çözüm çağrısı

BAE’den İran ve ABD gerginliklerine politik çözüm çağrısı

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Muhammed Gargaş, İran ve ABD arasında devam eden gerginlik ile ilgili politik çözüm çağrısında bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Muhammed Gargaş, Orta Doğu’daki sorunları sadece politik yollarla çözülebileceğini söyledi.

Gargaş, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Körfez’deki sorunlar sadece politik yollarla çözülebilir. Krizi uzun vadede çözüme ulaştırmak için, öncelikle gerginlikleri yatıştırarak diyalog ve görüşmelerle politik bir çözüm bulmalıyız. Sürdürülebilir çözümler için bölgedeki önemli kişilerin katkılarına ihtiyaç var” dedi.

İran, daha önce vurulan ve ABD’ye ait olan insansız hava aracı gerginliklerinin yükselmesi halinde bölgede çıkacak herhangi bir savaşın kontrol.

BAE / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN