Bahamalar'da tahliye edilmeyi bekleyenlere skandal anons: ABD vizesi olmayanlar karaya dönsün

Bahamalar'da tahliye edilmeyi bekleyenlere skandal anons: ABD vizesi olmayanlar karaya dönsün

Bahamalar'da 43 kişinin ölümü ile sonuçlanan Dorian Kasırgası nedeniyle bölgede çok sayıda kişi tahliye edilmeyi bekliyor. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, tahliye bekleyenlere "ABD vizesi olmayanlar gemiden insin" anonsu yapıldı.

ABD'yi vuran ve Bahamalar'da 43 kişinin ölümü ile sonuçlanan Dorian Kasırgası nedeniyle bölgede çok sayıda kişi tahliye edilmeyi bekliyor.

Son olarak 5'nci seviyeye çıkarılan kasırga sonucunda, mahsur kalan vatandaşlar bugüne kadar feribotlarla ABD'ye tahliye edilmişti. Ancak geçen pazar günü sosyal medyada yayınlanan bir video tepki topladı.

TEPKİ ÇEKEN ANONS: KARAYA GERİ DÖNÜN

Videoda, tahliye için ABD feribotuna binen Bahamalılara yönelik anons yapan bir görevlinin 'ABD vizesi olmayanlardan karaya geri dönmelerini istediği' görülüyor.

19-09/09/dorian.jpg

WSVN muhabiri Brian Entin tarafından Twitter'da yayınlanan videoda, geminin ses sisteminden anons yapan görevlinin "Vizeniz olmadan ABD'ye gelirseniz problem yaşarsınız. ABD vizesi olmayanlar, lütfen gemiden inin" dediği görülüyor.  Söz konusu görüntüler, sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN