Bahreyn'de ABD ile Körfez ülkeleri arasında askeri toplantı

Bahreyn'de ABD ile Körfez ülkeleri arasında askeri toplantı

ABD ve Körfez ülkelerinden askeri yetkililer, Bahreyn'de bir araya gelerek bölgede serbest ticaret akışı ve deniz güvenliği meselesini görüştü. Toplantıya katılan Körfez ülkelerinin isimlerine dair ise bilgi verilmedi.

ABD ve Körfez ülkelerinden askeri yetkililerin, Bahreyn'de bir araya gelerek, bölgede serbest ticaret akışı ve deniz güvenliği meselesini görüştüğü belirtildi.  

Orta Doğu ile Kuzey Afrika ülkelerinde Arapça yayın yapan El-Hurra televizyon kanalının haberine göre, Körfez İşbirliği Konseyi'ndeki askeri komutanlar ve ABD Deniz Kuvvetleri komutanları Bahreyn'in başkenti Manama'da bir araya geldi. 

Toplantıda, bölgede serbest ticaret akışı ve deniz güvenliği konularının ele alındığı belirtilirken, toplantıya katılan Körfez ülkelerinin isimlerine dair bilgi verilmedi. 

Körfez ülkelerinden de söz konusu toplantıya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

MANAMA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN