Başkana eşlik eden Brezilya Sağlık Bakanı Kovid-19'a yakalandı

Başkana eşlik eden Brezilya Sağlık Bakanı Kovid-19'a yakalandı

ABD’nin New York kentinde gerçekleşen Birleşmiş Milletler (BM) 76’ncı Genel Kurulu’nda Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’ya eşlik eden Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga Kovid-19 testinin pozitif olduğunu açıkladı.

Brezilya Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kovid-19'a yakalandığını, tüm önlemleri alarak ABD'de karantinaya gireceğini duyurdu.

BOLSONARO AŞI OLMADIĞI İÇİN PİZZACIYA ALINMAMIŞTI

Dün, Brezilya’nın haber kanalı G1, BM Genel Kurulu kapsamında New York’a gelen Bolsonaro’nun, Covid-19 aşısı olmadığı için pizza restoranına alınmadığını bildirmiş ve başkan ile kendisine eşlik eden bakanlarının, pizzalarını restoranın önündeki kaldırımda yedikleri görülmüştü.

Öte yandan, New York’ta 16 Ağustos’tan bu yana yürürlükte olan uygulamaya göre, kapalı alanlara giriş yapmak isteyen kişiler aşı kartını yetkililere göstermek zorunda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN