Bavulundan çıkan şey genç kadına hayatının şokunu yaşattı: Hala canlı

Bavulundan çıkan şey genç kadına hayatının şokunu yaşattı: Hala canlı

Karayip adalarındaki tatilden dönen Lisa Russell’ın bavulundaki çamaşırların arasından kertenkele çıktı. Russell’ın hayatının şokunu yaşarken kertenkelenin 24 saat süren yolculuktan sonra sağ olduğu anlaşıldı.

İngiltere Yorkshire’de yaşayan Russell, tatilden döndüğünde bavulunu boşaltırken sütyeninde bir karartı gördü. Leke olduğunu sandı ancak eline aldığında bir kertenkelenin yatağın üzerine düştüğünü fark etti.

“Sütyeni silkeleyince bir şey hareket etti. Çığlık attım ve anladım ki toplarken bir şekilde bavula girip çamaşırların içine yerleşen kertenkele 4 bin 400 kilometrelik yolculuk yapıp benimle gelmişti” diyen Russell, ‘Barbie’ adını verdiği kertenkelenin hayvan derneği RSPCA tarafından koruma altına alındığını söyledi.

24 SAAT BOYUNCA CANLI KALDI

Bavulu kapatabilmek için üzerine oturduğunu anlatan Russell, “Neyse ki bir şey olmamış. 24 saat süreyle bavulda sağ kalmayı başarmış” dedi.

RSPCA’den yapılan açıklamada da dişi kertenkelenin sağlığının iyi durumda olduğu, kanun gereği Britanya’da doğaya salıverilemeyeceği, bu ülkenin ikliminde yaşayamayacağı o nedenle kendi merkezlerinde bakıldığı belirtildi.

1200-format.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN