Formula 1’in eski sahibi Bernie Ecclestone: Putin için kurşun yerim

Formula 1’in eski sahibi Bernie Ecclestone: Putin için kurşun yerim

Batı ülkeleri Kremençuk'taki AVM'ye düzenlenen saldırı nedeniyle Vladimir Putin'i savaş suçu işlemekle itham ederken, iş insanı Bernie Ecclestone Rusya Devlet Başkanı için kurşun yemeye hazır olduğunu söyledi.

Formula 1’in eski sahibi, milyarder Bernie Ecclestone, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i “birinci sınıf” insan olarak tanımladı.

İngiliz ITV’de yayınlanan Good Morning Britain'a katılan Ecclestone, “Putin için kurşun yerim” derken Rus liderin kendisine “akıllı” ve “birinci sınıf” bir insan olarak göründüğünü söyledi.

“Yaptığı şey, Rusya için yapılmasına doğru olduğuna inandığı bir şey” diyen Ecclestone, “Maalesef birçok girişimci gibi biz de zaman zaman hata yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Putin’in yakın dostu olan ve “arkadaş” diye bahseden Ecclestone, Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelenskiy’yi de eleştirdi.

ÖLÜMLER İÇİN 'KASTILI' DEDİ

“Eskiden komedyen olan bu kişi, sanırım mesleğine devam etmek istiyor” diye konuşan Ecclestone, “Her şeyi iyice düşünmüş olsaydı, aklı başında bir insan olan Sayın Putin ile konuşmak için yeterince çaba gösterirdi. Onu dinlerdi diye düşünüyorum. Ukrayna bu durumdan çıkmak isteseydi yapabilirdi” dedi.

Savaşta hayatını kaybedenlerle ilgili skandal sözler sarf eden 91 yaşındaki Ecclestone, bu durumun “kasıtlı” olmadığını söyledi.

Programı sunan İngiliz sunucuyu şaşkına çeviren bu sözler, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan F1 yönetimi, “Bernie Ecclestone tarafından yapılan yorumlar onun kişisel görüşleridir” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN