Bianca Devins neden öldü? Cesedi katil sevgilisinin bagajında bulundu

Bianca Devins neden öldü? Cesedi katil sevgilisinin bagajında bulundu

Bianca Devins neden öldü? Sevgilisi Brandon Andrew Clark tarafından boğazı kesilerek öldürülen 17 yaşındaki Bianca Devins'ın cesedi aracın bagajında bulundu. Sevgilisinin boğazını kestikten sonra Instagram'dan fotoğrafını paylaşan Clark tutuklandı.

17 yaşındaki Instagram fenomeni Bianca Devins, 21 yaşındaki sevgilisi Brandon Andrew Clark ile gittikleri konser sonrasında tartıştı. Tartışmanın ardından Clark'ın Devins'in boğazını keserek öldürdüğü ve arabasının bagajına yerleştirdiği öğrenildi.

Devins'in kız kardeşi Liv Devins, Clark'ın ailenin oldukça yakın olarak gördüğü bir kişi olduğunu söyledi.

BOĞAZINI KESTİ, INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Katil Brandon Andrew Clark, öldürdüğü Bianca Devins'in boğazı kesilmiş fotoğrafını geçtiğimiz pazar günü Instagram'da "Üzgünüm Bianca" notuyla paylaştı. Paylaşım sonrası takipçileri polise ihbarda bulundu ve Pazartesi günü Brandon Andrew Clark 25 yıla kadar hapis istemiyle ikinci dereceden cinayet suçlamasıyla tutuklandı. Ceset ise aracın bagajında bulundu.

19-07/16/bianca-devins.jpg

INSTAGRAM HESABI ASKIYA ALDI

12 saatten fazla süre Instagram'da duran ve kaldırılmayan fotoğraf nedeniyle Instagram'a tepki gösterildi. Tepkilerin ardından Instagram, Clark'ın @yesjuliet adlı hesabını askıya aldı.

Instagram'dan yapılan açıklamada fotoğrafın Instagram ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle kaldırıldığı, bu tip rahatsız edici görsellerin paylaşımını engellemek için gereken teknolojiye sahip olduklarını söyledi.

Fakat Instagram'dan yapılan açıklamada fotoğrafın neden bu denli geç kaldırıldığı ya da tam olarak saat kaçta kaldırıldığına dair bilgi verilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN