Boris Johnson'ın şemsiyeyle mücadelesi sosyal medyanın gündeminde

İngiltere Başbakanı Johnson'ın görev başında ölen polis memurları için düzenlenen anma töreninde şemsiyesiyle yaşadığı zor anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, görev başında ölen polis memurları için Staffordshire’da düzenlenen bir anma töreninin açılışında şemsiyesiyle yaşadığı zor anlar kameralara yansıdı. Törende Prens Charles'ın yanında oturan Başbakan Johnson ve gittikçe şiddetini artıran yağmur sırasında şemsiyesini açmak için mücadele verdi.

iccc.jpg

Johnson, şemsiyeyi açabildiğinde ıslandığını fark ettiği İçişleri Bakanı Priti Patel'e teklif etti, ancak Patel şemsiyeyi istemedi. Bunun ardından ise kuvvetli rüzgarın etkisiyle şemsiye ters döndü. Yaşananlar Johnson ile birlikte Prens Charles ve Patel'ide güldürdü.

Johnson'ın şemsiyeyle mücadele görüntüleri, yayınlanmasının hemen ardından sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN