Böyle hırsız görülmedi

Böyle hırsız görülmedi

Hırsızları durdurmak isteyen kadın polis neredeyse eziliyordu… Yaşanan o anlar kadın polisin kask kamerasında...

İngiltere’de 2 kafadar, bir araç sürücüsünü darp ettikten sonra arabasını da gasp ederek kaçtı. Aracı gasp edilen sürücü, durumu polise haber verdi. Kadın polis memurunun olay yerinde tutanak tuttuğu sırada hırsızlar araçla sokağa girince polis alarma geçti. Polis minibüsü ile burun buruna gelen hırsızlar, durmak zorunda kaldı.

KADIN POLİS VE VATANDAŞ NEREDEYSE EZİLİYORDU

Hızla aracın yanına koşan kadın polis ile bir mahalle sakini, sürücünün kapısını açmak istediklerinde şüpheli, vitesi geriye takarak gaza bastı. Polis memuru ve vatandaş sürüklenerek bir aracın arkasına savruldu. Diğer polislerin sürücüyü araçtan indirmeye çalışması sırasında, sürücü bu kez de ileri doğru gaza bastı ve güçlükle ayağa kalkan aynı polis memuruna yeniden çarptı.
Diğer polislerin devreye girmesi ile 2 şüpheli yakalandı. Mahkeme aracın sürücüsüne 7 yıl; yanında bulunan kişiye de 12 yıl hapis cezası verdi.

YAŞANAN O ANLAR KADIN POLİSİN KASK KAMERASINDA

Yaşanan o anlar ise olaydan hafif yaralı olarak kurtulan kadın polis memurunun kask kamerası ve sokaktaki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde kadın polisin şüpheliyi ikaz etmesi ve ardından yaşanan anlardaki büyük paniği görülüyor.










Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN