Bu selfieyi çektikten sonra öldü

Bu selfieyi çektikten sonra öldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da annesinin doğum günü partisinden sonra bisikletiyle eve dönen Carmen G. bisikleti üzerindeyken selfie çekmeye çalıştı. Dengeyi kaybeden Carmen kafası üstüne düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, altı gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

[Karar]

İngiliz Carmen G. annesinin doğum günü partisinden sonra eve dönmek için bisikletine bindi. Bisiklet selfiesi çekmek isteyen kadın, dengeyi kaybedince kafasının üstüne düştü. Hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki iki çocuk annesi Carmen, altı gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. 

KASK TAKMADI

Carmen G.'nin kocası, eşinin doğum günü gecesi alkol içtiğini ve bu sebepten dolayı dengeyi kaybedip düştüğünü ifade etti. Öte yandan karısının bisiklet üzerinde kaska takmadığını belirten acılı koca, İngiltere'de zorunlu kask döneminin getirilmesini talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN