Çift katlı otobüsteki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

Çift katlı otobüsteki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğmiz Mayıs ayında İngiltere'de, iki kadını çift katlı otobüste önce taciz edip, sonra da yumruklayan saldırganların görüntüleri ortaya çıktı.

Mayıs ayında İngiltere'nin göbeğinde yaşanan ve ülke gündeminin en çok konuşulan haberleri arasında öne çıkan iğrenç olayda, flaş bir gelişme yaşandı. Melania Geymonat ve Christine Hannigan adlı iki kadın arkadaş, Londra'nın kuzeyindeki en işlek bölgelerin birisinden çift katlı otobüse bindi. Genç kadınlar, bindikleri otobüste yaşayacakları ve hayatları boyunca unutamayacakları korkunç olaydan ise habersizdi. Geymonat ve Hannigan, üst katta oturmayı tercih ederken; otobüsteki yolcu sayısı ise son derece azdı. Kadınların çok yakınlarına yaşları 15, 16 ve 17 olan üç lise öğrencisi oturdu.

HER SATIRI TÜYLER ÜRPERTİYOR!

Üç genç, bir süre sonra otobüste yolcu sayısının çok az olduğunu fark edince kadınlara laf atmaya ve sataşmaya başladı. Bu andan itibaren gelişen olaylar ise, anbean kameralara yansıdı. Melania Geymonat ve Christine Hannigan adlı iki kadın, adeta hayatlarının kâbusunu yaşadılar. Kan donduran olay öylesine büyük yankı uyandırdı ki, sosyal medyada da geniş tepki çekti. Davanın duruşması ise dün görüldü ve flaş bir gelişme yaşandı.

Melania Geymonat ve Christine Hannigan adlı iki arkadaş, Londra'nın kuzeyindeki Camden'ın en işlek yerlerinden birinden çift katlı otobüse bindi.

28 yaşındaki Melania, Uruguay'da yaşayan bir doktordu ve Amerikalı arkadaşı Christine'i yaşadığı Londra'da ziyaret etmek için kente gelmişti. Melania ve 29 yaşındaki Christine, otobüse bindikten kısa süre sonra üç genç onları takip etti.

Yaşları 15, 16 ve 17 olan üç lise öğrencisi, otobüsteki iki genç kadının yakınına oturdu. Üç genç bir süre sonra kadınlara laf atmaya ve sataşmaya başladı.

Bu yıl 30 Mayıs tarihinde gerçekleşen olayda, gençler Melania ve Christine'e hakaretler yağdırdı. Saldırgan gençler, Melania ve Christine'i öpüşmeleri için zorladı. İki kadın, onları reddedince bu kez olay fiziksel bir boyut aldı ve gençler iki kadını hırpalamaya başladı. Üç genç, ceplerinden çıkardıkları bozuk paraları kadınlara fırlattı. Artık saldırının boyutları cinsel tacize ulaştı. Kadınların etrafını saran saldırganlar, Melania ve Christine'in yüzünü kanlar içinde bıraktı.

Kadınlar otobüsten indikten sonra polise şikayette bulundu ve başlarına gelenleri sosyal medyadan paylaştı. Böylece olay dünya çapında duyuldu ve yankı uyandırdı.

MAHKEME SALONU BUZ KESTİ

Gençlerin korkunç saldırısı mahkemeye taşındı. Dün görülen duruşmada, otobüsteki güvenlik kamerası görüntüleri de izledildi. Tüyler ürperten görütüler izledildiğinde mahkeme salonu buz kesti.

Görüntülerde saldırgan gençlerin, kadınların çantalarını da gasp ettiği görülüyor. Siyah başlıklı bir mont giymiş olan gencin, Christine Hannigan'a art arda attığı yumruklar da mahkemede izletildi.

BU KEZ SUÇLARINI KABUL ETTİLER

Yaşları 18'den küçük olan saldırganların mahkemesi, Highbury Çocuk Mahkemesi'nde görüldü. Önceki duruşmalarda suçsuz olduklarını ileri süren gençler bu kez suçlu olduklarını kabul etti.

Savcı Saira Khan, iki kadının özellikle hedef alındığına ve saldırının dokuz dakika sürdüğüne değindi. Saldırıda her bir gencin farklı bir rolü olduğunu konusuna da değinildi.

Mahkemede 16 yaşında olan saldırgan, 28 yaşındaki Melania Geymonat'un çantasını çaldığını itiraf ederken, 15 yaşındaki saldırgan ise bir diğer kadının kredi kartlarını alıkoyduğunu reddediyor.

17 yaşındaki saldırganın hakkındaki suçlamalar, delil yetersizliği nedeniyle düşürüldü. Ancak diğer iki çocuğun yargılanmasına devam edilecek. Saldırganlar hakkındaki kararı Yargıç Susan Williams verecek.

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN