Disney çalışanından evlilik teklifine çirkin engelleme

Disneyland Paris'te bir adam sevgilisine evlenme teklifi ettiği sırada, elindeki yüzük bir Disney çalışanı hızla alındı ve çift alandan aşağı indirildi. Disney, bu çirkin davranış için özür dileyerek, "Çifte en içten özürlerimizi sunduk ve bunu telafi etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" açıklamasını yaptı.

Fransa Paris'teki Marne-la-Vallée semtinde yer alan Euro Disney Resort'ta bir adam, sevgilisine evlenme teklifi etmek için yere diz çöktü ve yüzüğünü sundu.

Sosyal medyada gündem olan videoda, Mickey Mouse kulaklığı takan bir çalışan, evlilik teklifi eden adamı elinden yüzüğü alıp aşağı koştu.

DİSNEY: HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

ABD'li New York Times'a açıklama yapan Disney yetkilileri, çifte samimi özürlerini sunduklarını belirterek, "Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

ÇİFT TEPKİLİ: ARTIK DİSNEYLAND'A GİTMEK İSTEMİYORUZ

Disney'in bu yapıcı yaklaşımı ise onuru kırılan çiftin üzüntü ve öfkesini dindirmeye yetmedi.

Disney'in kendilerini aradığını ve seçtikleri otelde bir hafta sonu ücretsiz tatil teklif ettiklerini doğrulayan çift, "Artık Disneyland'a gitmek istemiyoruz. Bize o anı geri veremezler" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir