Doğum günü partisinde silahlı saldırı: 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı

Doğum günü partisinde silahlı saldırı: 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı

Kanada'nın Toronto şehrinde, bir doğum günü partisinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda şans eseri can kaybı yaşanmazken 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.

CTV News’in haberine göre, bir çocuğun doğum günü partisinde 1 yaşındaki erkek bebek, 5 yaşındaki kız çocuğu, 11 yaşındaki erkek çocuğu ve 23 yaşındaki bir erkek silahla yaralandı.

Polis Şefi Ron Taverner, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kurşunun 1 yaşındaki bebeği sıyırdığını, 23 yaşındaki kişinin de bacağından vurulduğunu söyledi.

BİRDEN FAZLA ŞÜPHELİ ARANIYOR

Müfettiş Kelly Skinner, birden fazla şüphelinin arandığını ve asıl hedefin çocuklar olmadığını düşündüklerini söyledi.

Olay yerinden dördü silahla yaralanan toplam beş yaralı aldıklarını belirten Toronto sağlık personeli ise çocuklardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisini paylaştı. Beşinci yaralının kurşunla yaralanıp yaralanmadığının henüz bilinmediği bildirildi.

Polis Şefi Ron Taverner, bunun bir silahlı saldırı olduğunu belirlemek için çok erken olduğunu kaydetti. Taverner, şüphelilerin araçla olay yerinden hızla uzaklaştıklarını düşündüklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN