Dünyanın en zehirli yılanı musluktan çıktı! Kan donduran anlar kamerada... Tek bir ısırığı bir orduya bedel

Dünyanın en zehirli yılanı musluktan çıktı! Kan donduran anlar kamerada... Tek bir ısırığı bir orduya bedel

Sıcaklıkların yüksek olduğu Brezilya'da yaşanan son olay yürekleri ağızlara getirdi. Bir grup arkadaş ellerini yıkamak için açtığı muslukta hayatının şokunu yaşadı. Musluğun içinden dünyanın en zehirli yılanı çıktı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Bu yılan tek ısırığıyla 20 kişiyi aynı anda öldürebiliyor. Uzmanlar kırmızı alarm verdi. İşte tek bir ısırığı bir orduya bedel olan o korkunç yılan...

Brezilya'da yaşanan son olay akıllara durgunluk verdi. Sıcaklıkların yüksek olduğu bölgede yılanlar uyanmaya başladı. Bir grup arkadaş elini yıkamak için açtıkları muslukta hayatının şokunu yaşadı. Musluktan dünyanın en zehirli yılanı olan kobra yılanı çıktı. Kobra yılanı tek ısırığı ile 20 kişiyi aynı anda öldürebiliyor. Çevredekilerin ağzı açık kalırken uzmanlar bölgede kırmızı alarm verdi.

YUVALARINDAN ÇIKMAYA BAŞLADILAR

Sıcak alanları seven yılanlar, Brezilya'da yaz ayının yaşanmasıyla birlikte yuvalarından çıktı. Ülkede yaşanan son olay ise bölge halkını alarma geçirdi. Görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

MUSLUKTAN BİR ANDA FIRLADI

Sıcaktan terleyen bir grup arkadaş ellerini yıkamak için açtıkları muslukta hayatının şokunu yaşadılar. Musluktan bir anda yılan fırladı. Ne yapacaklarını şaşıran arkadaş grubu kaçacak yer aradı.

kmgfgfgf-2022-12-09t141604-856.jpg

TEK ISIRIĞI İLE 20 KİŞİYİ ÖLDÜREBİLİYOR

Korkudan ne yapacaklarını şaşıran arkadaş grubu hemen ekipleri arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemelerde yılanın kobra yılanı olduğunu tespit etti. Bu yılan tek bir ısırığı ile aynı anda 20 kişiyi öldürebiliyor.

Bu yılanlar 15-20 yıl civarı yaşayabilir. Esaret altında bu süre daha fazla olabilir. Zehirli bir kobranın zehiri nörotoksiktir ve tek bir ısırıkta bulunan miktarı ile 20 insanı öldürebilecek güçtedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN