Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem: Tsunami tehdidi korkuttu

Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem: Tsunami tehdidi korkuttu

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Endonezya'nın Aceh bölgesinin batı kıyılarında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem sonra halk tsunamiden endişe ederken rahatlatan açıklama yetkililerden geldi. Yetkililer, tsunami tehdidinin olmadığını belirtti.

Endonezya'da meydana gelen deprem halkı endişelendirdi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), 6,2 büyüklüğündeki depremin, Aceh eyaletindeki bir kıyı kenti olan Meulaboh'un 40 kilometre güneybatısında ve 49 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

TSUNAMİ TEHDİDİ YOK

Depremin ardından ciddi bir hasar ya da can kaybı bildirilmezken yetkililer, tsunami tehdidinin olmadığını açıkladı. Endonezya Meteoroloji, Klimatoloji ve Jeofizik Ajansı ise depremin büyüklüğünü 6,4 olarak duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN