Erdoğan'dan Putin'e: İşbirliğimizi kıskanıyorlar

Erdoğan'dan Putin'e: İşbirliğimizi kıskanıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in BRICS Zirvesi kapsamındaki ikili görüşmesi sona erdi Görüşmenin ardından Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in ikili görüşmesi başladı. Erdoğan'ın Putin ile görüşmenin başında “Aramızdaki her türlü dayanışma birilerini de gerçekten kıskandırıyor" dediği öğrenildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşmesi 40 dakika sürdü. Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yapılan 10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi kapsamındaki ikili görüşme Michelangelo Otel'de TSİ 19.15'te sona erdi. Erdoğan ve Şi'nin görüşmesi 40 sürdü.

PUTİN'LE GÖRÜŞME BAŞLADI

Şi Cinping görüşmesinin ardından Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in ikili görüşmesi TSİ 19.55'de başladı.

Erdoğan’ın Putin’e görüşmenin başında “Aramızdaki her türlü dayanışma birilerini de gerçekten kıskandırıyor" dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN