Esad: Amerikalılar sizi korumayacak

Esad: Amerikalılar sizi korumayacak

Son 24 saatte İdlib'teki 13 sivil noktaya saldırı düzenleyen, aralarında çocukların da olduğu en az 10 sivilin ölümüne neden olan Esad, yerel temsilcilerle buluştuğu toplantıda "Amerikalılara güvenen gruplara, onların sizi korumayacağını söylüyoruz. Sizi devletiniz hariç kimse koruyamaz" dedi.

Son 24 saatte İdlib'teki 13 sivil noktaya saldırı düzenleyen, aralarında çocukların da olduğu en az 10 sivilin ölümüne neden olan Esad, yerel temsilcilerle buluştuğu toplantıda "Amerikalılara güvenen gruplara, onların sizi korumayacağını söylüyoruz" dedi.

"SİZİ DEVLETİNİZ HARİÇ KİMSE KORUMAZ"

Suriye'yi bölme planının yeni olmadığını, bu planın Suriye'nin sınırlarının dışına çıkarak tüm bölgeyi kapsadığını söyleyen Esad "Bazı devletlerin Suriye politikası terörü desteklemeye ve devlet otoritesinin altını oyma amaçlı kapsamlı bir ademi merkeziyetçiliği teşvik etme amaçlıydı" ifadelerini kullandı.

Esad "Amerikalılar sizi, takasta kullanılacak araçlar gibi ceplerine koyacaktır ve bunu yapmaya başladılar. Sizi devletiniz hariç kimse koruyamaz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN