Esad rejimi İdlib'de kan dökmeye devam ediyor: 2 ölü

Esad rejimi İdlib'de kan dökmeye devam ediyor: 2 ölü

Suriye’de Beşar Esad rejimi ve Rus savaş uçaklarının İdlib’in güneyindeki El Bara köyüne düzenlediği hava saldırısında 2 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda sivil de yaralandı.

Suriye’de Beşar Esad rejimi ve Rus savaş uçakları sabah saatlerinde İdlib’in faklı bölgelerine hava saldırıları düzenledi. İdlib’in güneyindeki El Bara köyüne düzenlenen hava saldırısında 2 sivilin hayatını kaybettiği, çok sayıda sivilin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine sevk edilen sivil savunma ekipleri yaralıları çevredeki sağlık noktalarına kaldırdı.

ATEŞKESE RAĞMEN 50 SİVİL ÖLDÜ

Suriye'nin İdlib ilinde ilan edilen ateşkese rağmen Esed rejimi, İran destekli terörist gruplar ve Rusya'nın saldırıları devam ediyor. Ateşkesin ilan edildiği 12 Ocak'tan bu yana yapılan saldırılarda 50 sivil hayatını kaybetti, 31 bin 500 kişi yerinden edildi.

İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN