Esad rejimi sivilleri vuruyor: 5 ağır yaralı

Esad rejimi sivilleri vuruyor: 5 ağır yaralı

Suriye rejimi, gerilimi azaltma bölgesi ilan edilen İdlib kırsalındaki Ma’arretün Numan şehir merkezine yaklaşık 20 top ve füze atışı gerçekleştirdi. Saldırıda 5 sivilin ağır yaralandığı öğrenildi.

Suriye rejimi gerilimi azaltma bölgesi ilan edilen İdlib kırsalındaki yerleşim yerlerini vurmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde İdlib kırsalındaki Ma’arretün Numan şehir merkezine yaklaşık 20 defa top ve füze atışı gerçekleştirildi.

5 SİVİL AĞIR YARALI

Rejimin hedefi olan sivilleri kurtarmak için hedeflere intikal eden Suriye Sivil Savunma ekipleri, saldırıda 5 sivilin ağır yaralandığını açıkladı.

19-02/18/584b01c2-6f4c-43d7-b7fb-482c87601168.jpg

Sivil Savunma ekiplerinin yayınladığı arama kurtarma görüntülerinde, yerleşim yerlerinin zarar gördüğü gözlenirken, yaralıların enkazdan çıkarılıp en yakın sağlık kurumuna sevk edildiği açıklandı. Son haftalarda rejimin yaptığı bombardımanlar sonucunda sivil halk, Ma’arretün Numan ve Han Şeyhun beldelerini terk etmeye başladı.

İDLİB/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN