Evlat güdümlü, uzun menzilli anne terliği

Evlat güdümlü, uzun menzilli anne terliği

Meksika'da çekildiği tahmin edilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kızıyla sokak ortasında kavga eden anne hızını alamadı ve koşarak uzaklaşan öz kızını terlikle vurdu. 30 metre uzaktaki koşan kızını kafasından vuran anne sosyal medyada 'övgü' topladı.

Zaman zaman Türk kamuoyunda da gündem olan “anne terliği”nin evrensel olduğu bugün paylaşılan bir videoda kanıtlandı… Meksika’da çekilen görüntüler kısa süre içinde paylaşım rekoru kırarak uluslararası kamuoyunun gündemine düştü.

Videoda bir anne, kızıyla kavga ederken görülüyor. Kısa süre sonra kız annesiyle arbede yaşıyor ve koşarak kaçmaya başlıyor. Bu sırada parmak arası terliğini çıkaran ve ince hesaplama yapan anne elindeki lastik terliği fırlatıyor. Bu sırada koşmaya devam eden ve annesinden yaklaşık 30 metre uzakta olan genç kız kafasına terlik darbesi alınca yere yığıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN