Felaketin boyutunu gözler önüne seren video

Aşırı sıcak hava dalgasının etkisinde olan Avrupa ülkeleri felaketi yaşıyor. Sıcakların en etkili olduğu İspanya ve Portekiz'de can kaybı bini aşarken İspanya'dan paylaşılan bir video felaketin boyutlarını gözler önüne serdi. Videoda Madrid'den Ferrol'a giden trenin yanan ormanın içinden geçtiği görülüyor. Her iki taraftan yükselen alevleri gören yolcuların ise tedirginliği yüzlerinden fark ediliyor.

Aşırı sıcak hava dalgasının altına giden Avrupa orman yangınları ile boğuşuyor. Sıcakların en fazla etkilediği ülkeler İspanya, Portekiz, Fransa, İtalya ve Yunanistan oldu. İspanya ve Portekiz'de can kaybı bini aştı. Yunanistan yüzlerce orman yangınıyla boğuşuyor. Fransa'da da durum benzer.

İspanya'daki felaketin büyüklüğünü ise sosyal medyada paylaşılan bir video gözler önüne serdi.

Videoda Madrid'den Ferrol'a giden bir trende, yolcular kendilerini trenin her iki tarafında alevler olan bir orman yangını arasında bulduğu görülüyor.

İspanya'da pazar gününden bu yana 30 orman yangını yaşandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir